Simplyweg Ongediertebestrijding 026 – 382 39 16

Wespen en wespennesten bestrijding


Bescherm uw huis en tuin tegen wespen en bijen

Een steek van een wesp of bij is een pijnlijke ervaring en kan zelfs levens bedreigend zijn: een op de dertig mensen is allergisch voor steken.

U kunt de risico's verminderen door buitenshuis verstandige voorzorgsmaatregelen te treffen. Heeft u een wespennest in uw zolder, dakgoot of spouwmuur. Laat de expert van Simplyweg Ongediertebestrijding het wespennest verwijderen om overlast door wespensteken te voorkomen.

Bent u toch gestoken door een wesp of bij, raadpleeg dan uw huisarts en/of ziekenhuis.

Wees voorzichtig wanneer u te maken heeft met wespen, ze hebben een stevige angel en kunnen als ze verstoord worden in grote aantallen aanvallen.

Een wesp die het huis is binnengedrongen, kan worden bestreden met een wespen- en insectenverdelgingspray. Als er veel wespen of bijen in uw huis of tuin zijn, is er waarschijnlijk een nest in de buurt.

Neem bij wespen en wespennest -overlast direct contact op met Simplyweg Ongediertebestrijding via
026 – 382 39 16 of stuur een e-mail.

Herkennen van wespennesten

VoorIn de vroege zomer is een normaal wespennest zo'n 30 cm groot, maar ze kunnen ook veel groter zijn. Plaatsen waar vaak wespennesten worden aangetroffen zijn dakranden, vlieringen of schuren en bijgebouwen. Een enkel wespennest kan duizenden wespen bevatten, die, als ze verstoord worden, in zwermen kunnen aanvallen. Als de plaats van het wespennest gevaar voor mensen kan opleveren, dan moet het nest vernietigd worden.

Het gevaar van wespen is vooral groot aan het eind van de zomer. Tegen die tijd zijn de wespen namelijk agressief. De beste tijd van het jaar om wespen en de wespennesten te bestrijden is daarom voor de zomerperiode. Mocht u in de zomerperiode een wespennest bij u in de buurt ontdekken, laat het dan zo snel mogelijk bestrijden.Simplyweg Ongediertebestrijding biedt bij een hardnekkig vliegenprobleem professionele ongediertebestrijding.

Voorkom wespennest en bijen

Om het wespennest te vinden, moet u kijken naar de aanvliegroute van terugkerende wespen. Als het nest dicht bij uw huis is, moet u de ramen gesloten houden. Als u denkt dat het nest zich op zolder bevindt, wees dan erg voorzichtig bij het openen en betreden van de zolderruimte.


Een zwerm wespen kan gevaarlijk zijn. Zoek bij twijfel professionele hulp, zoals de experts van Simplyweg Ongediertebestrijding.


Simplyweg Ongediertebestrijding bestrijdt de wespen die zich in het nest bevinden. De meeste wespen zullen, binnen 24 uur na de behandeling, in het nest sterven. Werksters die later naar het nest terugkeren zullen op natuurlijke wijze uitsterven. Het wespennest verwijderen is niet nodig, wespen gebruiken een reeds bestreden nest niet nog een keer. Wilt u het wespennest toch verwijderd hebben, neem dan contact met ons op.


Ongediertepreventie en ongediertebestrijding van Simplyweg Ongediertebestrijding biedt een service op afroep om o.a. wespennesten in en om uw huis effectief te bestrijden. Onze service is snel, effectief en betaalbaar.


Bijen zijn minder agressief dan wespen en steken ook minder snel.


Bovendien zijn bijen uiterst nuttige beesten en worden sommige soorten in hun voortbestaan bedreigd. Indien mogelijk moeten bijen daarom niet gedood worden en moeten hun nesten met rust worden gelaten. Als een bijennest een hoog risico oplevert - bijvoorbeeld omdat een nest zich in een woning, in een ziekenhuis of vlak bij mensen die allergisch zijn voor bijensteken bevindt - kan het nest worden verplaatst naar een veiliger plek. Simplyweg Ongediertebestrijding mag u daarbij niet helpen. Neem contact op met een imker, deze kan u verder adviseren. U kunt ook op het internet zoeken naar de dichtstbijzijnde imker.


Professionele wespen en wespennestbestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine wespen en wespennest plagen in en om het huis te bestrijden, is voor grotere wespenkolonies / wespennest of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.


De servicemedewerkers van Simplyweg Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk mol probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst wespenkolonies / wespennest vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.


Simplyweg Ongediertebestrijding biedt de service om wespenkolonies / wespennest en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.


Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 026 – 382 39 16.