Simplyweg Ongediertebestrijding 026 – 382 39 16


Wilt u meer weten over Simplyweg Ongediertebestrijding ?

Ons bedrijf staat bekend als een professionele goedgetrainde en betrouwbare inspecteurs en servicemedewerkers.

Met een beleefde en deugdelijke administratie- en verkoopteam die hun afspraken altijd nakomen.

Alleen internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten worden gebruikt en flexibile betalingstermijnen, aangepast aan uw budget.

Bovenal waarderen wij onze klantenrelaties. De ongediertebestrijding en preventie is toegewijd aan het helpen van klanten met gelijke kwaliteitsservice en wij streven naar optimale klanttevredenheid.

Onze missie als een ongediertebestrijdings- en preventiebedrijf is het promoten van onze rol als beschermers van voedsel, gezondheid, eigendommen en de natuur, door het gebruiken technische kennis en communicatie.


informatie:


Het bedrijf werd ongeveer 10 jaren geleden opgericht en is uitgegroeid tot een belangrijke speler en meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.
Onze inspecteurs en servicemedewerkers volgen ook aanvullende trainingen over specifieke technische aspecten van de preventie en ongediertebestrijding.

Naast deze opleiding, kennis en vakbekwaamheid zijn zij ook in het bezit van VCA**, V.O.P. (Voldoende Onderricht Persoon) en bezitten zij een deskundigheid op het gebied van werken op hoogte.

Alle servicemedewerkers hebben een zeer grondige kennis van alle toepasselijke wetten en auditnormen en zijn op de hoogte van nationale en internationale normen. Zij zijn opgeleid zo nodig te handelen conform AIB, BRC, Global GAP, GMP, DUTCH HACCP, IFS, M-S, en TESCO.

Simplyweg Ongediertebestrijding is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Zuidwest met nummer KvK 60087978, vestigingsnr. 000024371165. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Klapstraat 25, 6842 AC Arnhem.